CHILLHOUSE

a new space by ecology architecture urbanism fuses a relaxing spa experience with fabulous sips in new york.  Our reclaimed teak with a soft white-washed "sugar" finish is featured in benches & wall paneling.

Jeffrey White of Ecology Architecture Urbanism in Brooklyn has designed Chillhouse for the LDV Hospitality team in New York, NY.  Chillhouse is "a downtown escape for city dwellers seeking a modern path to total relaxation with style, character, and ease.  Accenting the bright interior with wood, Anthology Woods provided FSC certified post-consumer reclaimed Teak and the white washed finish was applied on-site.  Check out our Sakhay Teak: Sugar product page for more inspiration. 

SCOPE:  Solid Sakhay Reclaimed Teak in a 5-1/2" wide plank in a Sugar white finish applied on benches & casework

CREDITS:  Ecology Architecture Urbanism, LDV Hospitality